Haber Detayı
14 Mayıs 2024 - Salı 22:46
 
BİR MÜSLÜMANIN ÇIĞLIĞI
Bu tam bir " orada kimse var mı?" haberidir. Çığlık atıyor bu MÜSLÜMAN DİN ADAMI. Duyuyormusunuz? Anlatıyor, hayatını ortaya koyarak ama. Her şey belgeli diyor, SAVCILAR İSTERSELER veririm diyor. Suçtan korkmuyor, suç işlemekten imtina ediyor. Saygın bir din adamının ne yapması gerektiğini yaşıyor.
GÜNDEM Haberi


Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) 'Yılın Başarılı Gazetecileri-2023' ödülleri Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

 

Halk TV programcısı Sorel Dağıstanlı, 'Diyanet personeli anlattı: Keyfi harcamalar ve talan…' röportajıyla Röportaj ödülünün sahibi oldu.

 

Gazeteciler Derneği (ÇGD) 'Yılın Başarılı Gazetecileri-2023' ödülleri Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

 

Halk TV programcısı Sorel Dağıstanlı, 'Diyanet personeli anlattı: Keyfi harcamalar ve talan…' röportajıyla Röportaj ödülünün sahibi oldu.

 

İşte o röportajın Halk TV youtube kanalında ki görüntüleri;

 

Bu müslüman, o dinbazlara benzemiyor arkadaşım...

 

Eyyy vicdan buda mı gol değil ya?

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: BİR, MÜSLÜMANIN, ÇIĞLIĞI,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı