Haber Detayı
26 Mayıs 2022 - Perşembe 19:33
 
OLMADI "ABD FONU" DESTEK VERMEDİ
Kırkağaç'ta kurulan bir derneğin Kırkağaç Belediyesi ile beraber "Atatürk Evi" adına ABD Fonlarına yaptığı başvurusu olumsuz sonuçlandı. Çağrı diyorlar ama bu bir başvuruydu.
GÜNDEM Haberi


Kırkağaç Belediyesi ve söz konusu derneğin imzaladıkları protokol gereği ABD Fonlarına yapılan baş vuru yüz bulmadı. Ve "olumlu sonuç" alınamadı. Konu ile ilgili söz konusu dernek yöneticisi Cahit Uslu sosyal medya hesabından aşağıda ki duyuruyu yayımladı;

"Kırkağaç Belediye Başkanlığı ve Derneğimiz arasında imzalanan ve halk arasında Atatürk Evi olarak bilinen tarihi binanın restorasyonu için gerekli fonun bulunması için belirli bir süreliğine derneğimize yetki verilmiştir. Bu amaçla, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı Zafer Kalkınma Ajansı'nın açtığı ve fotoğrafta net olarak hem T.C. Bakanlığımızın hem de Ajansın logolarının görüldüğü çağrısından öğrendiğimiz bu çağrıya başvuru yapmıştık. Bu çağrıdan olumlu bir sonuç alamadık. Fakat bu sonuç bizi, Kırkağaç'ı hakettiği yere taşıma amacımızdan yıldırmadı. Protokol süresi içinde gelebilecek çağrılara yine dernek olarak başvuru yapıp binamız restorasyonu konusunda sorumluluk almak için canla başla çalışıyoruz.

 

Süreçte derneğimizi, çalışmalarımızı, ilçemizin değerli kurumlarını, kişilerini hatta Bakanlığımızı ve ona bağlı kalkınma ajansını yıpratmak için çalışanları değerli halkımızın vicdanına bırakıyoruz"

Cahit USLU

Kaynak: Facebook Sema Başman sy.

 

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: OLMADI, "ABD, FONU", DESTEK, VERMEDİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1